Zwangerschapsmassage

Een Zwangerschapsmassage is extra zorgen voor jou en je kindje!

zwangerschapsmassage

Je bent zwanger. Van harte gefeliciteerd! Alle veranderingen maken dat je graag extra goed voor jezelf wilt zorgen. Een zwangerschapsmassage ondersteund hierbij.

Zou je graag:

  • Heerlijk willen ontspannen tijdens je zwangerschap?
  • Handvatten willen om meer vertrouwen te krijgen in je lijf?
  • Je bewuster willen zijn van de verbinding die je nu al hebt met je ongeboren baby?

Ik ondersteun je tijdens een zwangerschapsmassage in bovenstaande. Er is alle ruimte voor jou en de dingen die je bezighouden. Voorafgaand aan de massage spreken we door waar in je lijf je aandacht voor wilt.

Zwangerschapsmassage is meer dan alleen ontspannen.
Het is een massage die jou en je baby direct ten goede komt!

Zwanger

Je zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. In jou groeit een kindje, waardoor je lijf veel veranderingen door maakt, in hoog tempo. Soms zijn al die nieuwe sensaties en gevoelens heel overweldigend en maken je onzeker. Vermoeidheid kan een rol spelen in deze bijzondere tijd.
Ontspannen en tijd voor jezelf maken is juist nu heel belangrijk!

Ook als de roze wolk even niet zo mooi kleurt is een zwangerschapsmassage heel fijn. Het ondersteunt in je bewust te leren zijn van je lijf en je baby.

De massage

De zacht strijkende massage zorgt ervoor dat je naast een ontspannen gevoel, oxitocyne aanmaakt en het CRH-hormoon gehalte afneemt. Hierdoor bevorder je een gevoel van binding en een gevoel van veiligheid. Je komt hierdoor sneller tot rust en het vermindert stress.
Deze massage wordt op de zij en gedeeltelijk op de rug uitgevoerd en eventueel op een warmwaterkussen. Dit geeft naast een warm en comfortabel gevoel een geweldige ondersteuning voor het lichaam.

Wanneer zwangerschapsmassage

Vanaf 14 weken tot het eind van je zwangerschap ben je welkom voor een zwangerschapsmassage. Heb je medische klachten, overleg dan eerst met je arts of verloskundige. Meld deze klachten vooraf.

Kosten

Zwangerschapsmassage €52.50
5 rittenkaart                      €237.50
10 rittenkaart                    €450

Wist je dat je ook welkom bent op maandag- , woensdag- en donderdagavond?
Bel voor een afspraak: 06-40346613 of neem contact via het formulier met me op.

Tip: Workshop zwangerschapsmassage voor partners!
In een privé les van 2 uur leert je partner jou een veilige basis massage te geven met natuurlijk de nodige tips & tools. Jij mag gedurende de les vooral genieten van de massage.
Kosten €120 Meer weten? klik hier

 

Zwangerschapsmassage Hazerswoude, Koudekerk, Leiderdorp, Leiden, Zoeterwoude, Alphen, Boskoop, Benthuizen, Zoetermeer Overheem, Bodegraven

Bewaren