Recensies

Ons zoontje is spontaan geboren na een zwangerschap van 29 weken. Toen hij na 10 weken ziekenhuis eindelijk naar huis kwam, was hij (en ik) erg onrustig. Vermoeidheid, spanning en onzekerheid hadden een vervelende wisselwerking op elkaar.

Via een kennis ben ik in contact gekomen met Jessica. Binnen een paar dagen is zij bij ons thuis gekomen, wat erg fijn is, met een (hele) kleine baby ga je liever nog niet op pad. De eerste les zijn we eigenlijk amper aan de massage toegekomen, ons zoontje was te onrustig en bleek erg last te hebben van andere medische klachten. Jessica heeft ons toen moed ingepraat om actie te ondernemen, te vertrouwen op ons oudergevoel. Dat vonden wij heel moeilijk omdat we maanden blindelings op artsen hebben (moeten) vertrouwen. Mede door Jessica ben ik in mijn moedergevoelens gaan geloven en is er sneller actie ondernomen.

Na de opname is Jessica nog een paar keer bij ons thuis geweest. Bij iedere les leerde ik mijn zoontje steeds beter kennen. Ik kon hem op een fijne manier wat ontspanning bieden door de massages, waardoor mijn zelfvertrouwen als mama groeide en ik ook tot rust kwam.

Door jou durfde ik te gaan vertrouwen op mijn moedergevoel
Door jou durfde ik te gaan vertrouwen op mijn moedergevoel
Dorine

Op dit moment ben ik voor de 8ste keer zwanger..
6 miskramen in nog geen 3 jaar en een kern gezonde dochter die tijdens de bevalling van een zwangerschap van 39 weken is overleden.
Van deze zwangerschap wilde ik dan ook meer dan anders proberen te genieten ondanks dat ik soms angstig ben. Dit kindje verdiend het om met liefde gedragen te worden.
Ik zocht naar een voor mij passende manier om te ontspannen. Zo kwam ik op de site van Jessica terecht, ik zocht naar massage tijdens zwangerschap omdat ik dacht dat dit wel een goede ontspanning kon zijn.

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten en ging er open in.
Een vriendelijk dame die de tijd nam om te vragen wat ik er van verwachtte en wat ik wel of niet prettig vind stelde me gelijk op me gemak.
De massage was geweldig, ik heb me heel ontspannen gevoeld tijdens de massage, iets wat toch best een intiem moment is, maar het voelde zeer vertrouwd en het was zo fijn dat ik al gelijk een nieuwe afspraak wilde maken.
Mijn buikbaby liet van zich horen, maar liet mij daarna genieten van mijn ontspannen moment..
Een echte aanrader omdat Jessica ook echt verstand heeft van wat ze doet, ze geeft niet zomaar een massage maar weet ook veel van het kindje en de zwangerschap.

Een Mama
Een Mama

Ik ga regelmatig naar Jessica voor een 'mamamassage'. Jessica neemt alle tijd en dat alleen al zorgt voor veel ontspanning. Ze geeft heel prettige massages, waarbij mijn lichaam als het ware wordt uitgenodigd om te ontspannen, zonder 'harde' grepen. Verder ervaar ik het als heel bijzonder dat ze luistert zonder oordeel; daardoor voel ik me snel vertrouwd met haar. Doordat ze zelf ook moeder is, ervaar ik veel herkenning en begrip als we samen kletsen. Tegelijk is ze niet bang om stilte te laten zijn, zodat ik gewoon tot mezelf kan komen.

Ik voelde me snel vertrouwd met haar.
Ik voelde me snel vertrouwd met haar.
Iris

Wij hebben een cursus babymassage gevolgd bij Jessica met onze dochter van nu 4 maanden oud.
Jessica is een lieve en rustige vrouw en ze helpt je om goed naar je kindje te kijken.
De massages stimuleren het huid-op-huid contact. Dit is goed voor de hechting. Maar het is vooral ontspanning voor ouder & kind.
Echt quality time met je kindje.
Ik kan het iedereen aanraden. Je baby is maar zo kort klein, masseren zorgt voor nog meer genieten!

Fiona
Fiona