Jij als Mama

newborn-659685

Moederschap

Het staat overal in boeken en op internet. Hoe het hoort om moeder te zijn.
Toch is er geen gebruiksaanwijzing voor hoe JIJ je moederschap invult. Daarnaast hebben veel mensen altijd goed bedoelde adviezen, die vaak ongevraagd je kant op komen en nèt niet zijn zoals jij het ziet.
Die maken je onzeker, en dat is nou net niet wat je wilt. Want:

  • Je wilt moeder zijn op jouw manier
  • Zoekt handvatten om steviger te staan in je keuzes
  • Je wilt graag meer Ontspannen moeder zijn
  • Voelt je nog wat onzeker over je rol als moeder

Ik help je met je steviger en meer ontspannen voelen in je moederschap. Zodat je de moeder kunt zijn die je wilt zijn.

“Zo fijn dat ik bij jou ontdekte dat het niet raar is als ik een andere visie op ouderschap heb dan mijn omgeving. Dat gaf me zoveel vertrouwen!”

Het ‘Jij als mama’-traject

Dit traject is helemaal op maat. Gedurende drie sessies kijken we samen naar jouw wensen, waar wil je naartoe, wat is je doelstelling en help ik je bij het vinden van antwoorden.We werken in een mix van intuïtief coachen en masseren, zodat niet alleen je hoofd maar ook je lijf kan ontspannen.

Kosten

Het ‘Jij als mama’-traject (3 sessies van 90min)              €225

Is dit wat bij jou past? Neem dan contact met me op of bel me via 06-40346613

Natuurlijk begrijp ik dat je eerst kennis wilt maken. Je bent van harte welkom voor een gratis kennismaking van 30min (kan ook via Skype)

Bewaren