FAQ Zwanger

zwangerschapsmassage en coaching

Vanaf – tot wanneer mag een zwangerschapsmassage?
Vanaf  dat je 14 weken zwanger bent tot aan je bevalling kun je door mij gemasseerd worden, mits je gezond zwanger bent. Twijfel je? Overleg dan met je verloskundige of gynaecoloog. Bij een eerste bezoek is het belangrijk klachten bij mij te melden.

Ik heb gezondheidsklachten, mag ik gemasseerd worden?
Overleg met je verloskundige of gynaecoloog! Vaak levert een zwangerschapsmassage geen risico op, het is een zeer zachte aanraking die niet in de diepe spierlagen komt. Laat mij altijd weten als er klachten zijn.

Hoe vaak mag ik gemasseerd worden tijdens de zwangerschap?
Doordat de massage heel zacht is, kan het (gek gezegd) dagelijks!

Vrouwen die ervoor kiezen gedurende hele zwangerschap door mij begeleid te worden, komen de eerste periode 1x per maand en richting het einde plannen we wekelijks een afspraak.
Tip: een 5 of 10 rittenkaart is hiervoor heel geschikt en geeft een leuke korting!

Vanaf wanneer raadt je aan om de ‘Workshop Zwangerschapsmassage voor partners’ te doen?
Het fijnst is te starten als je rond de 20 weken zwanger bent. De eerste fase heb je dan gehad en je buik wordt nu ook zichtbaar en je kindje meer en meer voelbaar.

In welke regio werk je?
Vrouwen komen uit de wijde omgeving voor zwangerschapsmassage of ontspanningsmassage in de praktijk en bij de baby’s kom ik graag aan huis.
Plaatsen in de nabije omgeving; Zoetermeer Overheem, Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Hazerswoude, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Koudekerk aan den Rijn, Boskoop, Woubrugge, Benthuizen.

Ik mis nog een vraag!
In dat geval: neem <<contact>> met me op.