Kleine Maatjes

 

Een heerlijke dag, één van de eerste lentedagen.
Met de zomer in mijn hoofd ga ik met de jongste op pad, op zoek naar een passende korte broek. Dat is een uitdaging aangezien meneer smal is en de fabrikanten van broeken daar met de zomermaanden geen rekening mee lijken te houden.

Babykleding?

De winkel waar we inlopen is nieuw voor ons en ik kijk op mijn gemak in de rondte. Een keur van kleding lacht me toe in allerhande variaties. Kleding voor gemiddelde, rondere en smallere kinderen en ook babykleding.

Weer even Couveusemama

Alhoewel deze tijd al heel wat jaren achter me ligt, kan ik het niet laten toch even te kijken bij het kleine spul. Het blijft leuk te zien hoe ook daar de mode zich ontwikkelt. Ongemerkt neem ik een kledingstuk in mijn handen  en mijn gedachten nemen me terug in de tijd;

Vrijdag 20 juni 2003, bijzonder dat ik de datum nog weet! Met mijn gestaag groeiende zwangere buik sta ik in de Prénatal te kijken in een bak met babypakjes in de opruiming. Tot ik ontdek dat het allemaal veeeel te klein is, maat 44! Ik leg het snel terug, want zo klein hebben we gelukkig niet nodig.

Kleine Kanjer

Op dat moment kon ik niet weten dat ik tien dagen later, 12 weken te vroeg, voor de tweede keer mama zou worden en onze zoon zo klein was, dat zelfs maat 44 nog  veel te groot voor hem was.
Overigens pas bijna 2 maanden na zijn geboorte mocht hij voor het eerst een romper aan, die we speciaal voor hem hebben laten maken in zijn maat.

Onbetaalbaar

Deze ooit kleine kanjer, haalt me uit mijn verzonken gedachten door me aan te stoten en me een prachtige broek te laten zien.

Ik geniet, ik geniet dubbel en dwars!!!
Dat een simpel babybroekje deze mooie herinnering weer even terug laat komen en bekroond wordt met zijn blije stralende gezicht nu, is onbetaalbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *